logo hecht vzw

Een weekend voor moeders: ‘Mama neemt een break’

aanbod hecht vzw

Als mama ben je constant in de weer voor anderen. Je leven staat zo vaak in het teken van zorgen, organiseren, wassen, koken en delen van de aandacht. Vaak loop je jezelf dan voorbij. Je voelt de nood om er eens uit te zijn, een heel weekend te rusten, om op te laden of simpelweg een weekend helemaal voor jezelf te nemen.

Dit weekend is ideaal om even te stoppen met hollen. Samen met andere mama’s druk je op de pauzeknop. Je vertoeft in een mooie omgeving, er wordt voor je gekookt en gezorgd, je kan leven op jouw ritme, je kan rusten wanneer je wilt, je kan je tijd indelen zoals jij het nodig hebt. Er is een vrijblijvend aanbod van activiteiten (yoga, voetreflexologie, reflexintegratie, fasciatherapie, massages, individuele coaching, workshops,…) maar niets moet. 

Voor wie
Mama’s die nood hebben aan een druk op de pauzeknop, ongeacht de leeftijd die de kinderen hebben.

Wanneer
Van vrijdag 4 januari 2019 om 19u tot zondag 6 januari om 17u.

Waar
De Heerlijckyt te Geetbets (Vlaams-Brabant). Je deelt een kamer met andere moeders. De kamerverdeling gebeurt ter plaatse. 

Begeleiders

Lieve Van Weddingen en Anja Boers.   

Prijs
420 euro, alles inclusief (verblijf, heerlijke maaltijden, versnaperingen, alle individuele en groepsworkshops gedurende het weekend, materiaal en heel veel liefde). 

Inschrijven en meer info
Via deze link